pressmeddelande_110522

Pressmeddelande

NFK volleyboll satsar friskt

Peter Tholse anställs av Svenska Frisksportförbundet för att få fart på ungdomsverksamheten i landets frisksportklubbar. Den nyheten presenterades vid Nyköpings Frisksportklubbs årsmöte.

Den förre landslagsstjärnan och proffspelaren i volleyboll Peter Tholse är sedan tidigare ideellt engagerad i moderklubben NFK:s verksamhet och kommer i sin nya heltidstjänst att kunna utveckla och vara en injektion för ungdomsvolleybollen även i NFK.

Medlemmar som oroats över rykten att NFK skulle vara på väg att lägga ned klubbens volleybollverksamhet kunde på den punkten lugnas av årsmötet och av nyheten att meriterade Peter Tholse nu blir ansvarig för Frisksportförbundets ungdomssatsning.

Nyköpings Frisksportklubb bedriver verksamhet med grund i frisksportrörelsens värderingar. NFK har genom åren varit framgångsrik främst inom volleybollsporten, som av tradition är klubbens huvudaktivitet. Volleyboll erbjuds barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar och under Frisksportförbundets paroll ”Generationer i gemenskap”.

Den tillträdande styrelsen ser fram emot ett bra samarbete med Friskportförbundets nya föreningsutvecklare Peter Tholse.

 

 

 

På uppdrag av Nyköpings Frisksportklubbs styrelse

Irene Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *