FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN!

Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om skärpta allmänna råd i Stockholm, västra Götaland och Östergötland. Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Stockholms, Västra Götalands och Östergötlands län att:Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras. Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare. Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

SÅ VI PÅMINNER OM ATT: Stanna hemma från träning vid minsta tecken på förkylning. Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls. Ha extra god handhygien genom att tvätta händerna noga .Dela absolut inte vattenflaskor.

Eftersom informationen uppdateras från folkhälsomyndigheten hela tiden kan träningar komma att ställas in med kort varsel.

Viktigt att alla tar ansvar och följer myndigheternas riktlinjer.

Var rädda om varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*