Nya tipsrutiner pga pågående pandemi och kommande förhållningsregler

Vi försöker anpassa rutinerna ytterligare för att kunna fortsätta våra populära Tips- och Bingopromenader utan att bidra till ökad smittspridning.

Det har visat sig att det tidvis blivit trängsel runt utlämning och rättning. Därför:

  • kommer vi i fortsättningen inte rätta tips och bingo vid inlämnandet, utan efter sista målgång. Om du vill ta reda på hur många rätt du hade så kan du spara högerdelen av tipskupongen och jämföra med rätta svar på hemsidan, på anslagstavlan eller i Sörmlands Nyheter.
  • sprider vi ut hanteringen och har ett separat bord för inlämning, som placeras en bit från övriga bord. På så sätt behöver de som skall ut och de som återkommit inte samsas om samma utrymme. Tänk på att dela tipslapparna vid inlämning och bara lämna in den vänstra delen. För bingon gäller att man skall riva ut den kupong som har 2 eller 3 rader och skriva namn på baksidan. Endast denna del lämnas in.
  • hänvisar vi de som skall swisha sin betalning till att göra det avsides, och vi kräver inte att telefonen visas upp. Swish-nummer, QR-bild och pris kommer att sättas upp på lämplig plats.

Söndagens omgång blir ett test, som får visa om vi kan uppfylla de krav och rekommendationer som kommer att gälla fortsättningsvis när det gäller avstånd och antal personer för utomhusaktiviteter. Det som diskuteras mest är ju publik- och inomhusaktiviteter, så det kanske kommer klarlägganden som vi får anpassa oss till.

Vi vill gärna kunna fortsätta med dessa vandringar i vinter i likhet med tidigare år, men vill inte utsätta någon för oacceptabel risk, och hoppas att alla gör det de kan för att visa hänsyn till övriga genom att hålla avstånd.

Och vi kan naturligtvis inte garantera något, så den som vill vara absolut säker skall avstå eller ta sin promenad på annan tid.

Vid frågor eller kommentarer kontakta Bosse 0155-584 73 eller använd kommentarsfunktionen nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*