Nyköping volleys herrar upp på andra plats!

Nyköpings volleyherrar spelade två matcher i div 3 i helgen. Båda matcherna slutade med vinst med 3 – 1 i set. Nu skuggar de serieledarna Södertälje.


– Mot Solna i första matchen märktes att det var några helger sedan vi spelade match. Vi gjorde många kollektiva misstag på grund av missförstånd i laget. Trots det vann vi första set och föll vi med knappa siffror i andra. Säger spelande tränaren Robin Persson Turegård. – Vi lyckades efterhand minska misstagen och vinna de två följande seten. En speciell eloge till Zabi Zultani som kom in och gav oss många poäng med sina suveränt svåra och säkra servar. 
Även matchen mot Spårvägen började lite skakigt med setförlust. – Spårvägen hade några riktigt bra smashare som vi hade problem att få tag på i block och försvar. Men genom bättre servemottagning och varierat anfallsspel från vår sida lyckades vi vända matchen. säger en nöjd Robin Persson Turegård. Här växte Ali Nazari till matchens lirare med giftiga servar och hårda backspikes. Sen är det alltid en trygghet att ha en spelare som Janne Ekholm som sätter press på motståndarna genom att alltid sätta bollen i plan i alla lägen. 


– Nu ser vi fram mot hemmamatcherna i Tessinhallen 4 december mot bl.a. serieledarna Södertälje där vi har revansch att utkräva avslutar Robin med ett brett leende efter den lyckade helgen. 

Robin tränare i NFK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*