Seger även på SBT Ljungby!

Herrarnas tävling kammades återigen hem av Linus Tholse, den här gången ihop med Christofer Lewin som vann SM-guld 2015 och som inte vunnit en SBT-tävling sedan 2018. Liksom tjejerna var också Lewin överraskad.

– Det här var inget jag förväntade mig. Jag var i Portugal och fick träna en del, och då frågade Linus om vi skulle spela ihop. Vårt spel började väl inte jättebra i första matchen. Vi var inte så samspelta då.  Sedan blev det bättre och bättre för varje match och vi avslutade på topp kan man säga, berättar Lewin.

Tholse, som vann nu vann sin andra SBT i år av två möjliga, säger:

– Väldigt kul att vinna igen. Roligt att spela med Lewin som inte tränat så mycket men ändå har så många timmar bakom sig att han kan gå in och spela på en så hög nivå hela turneringen.

Tvåa blev den unge talangen Jacob Hölting Nilsson ihop med Mattias Haaparanta.

Text från Svensk volleyboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*