Styrelsemöte med Nyköpings Frisksportklubb 2006-11-14.


Protokoll 2:2006


Närvarande: Sören Drottsgård

Bernt Karlsson

Bosse Röjder

Susanne Egebrink (från 14:35)

1. Mötets öppnande.

Mötet öppnades av ordf. Sören Drottsgård, kl 14:12

2. Godkännande av dagordning.

Den föreslagna dagordningen godkändes. Ordföranden aviserade att han ville ta upp samarbete ang. tipsfrågor med Friluftsfrämjandet i Oxelösund under punkt 9 övriga frågor.

3. Protokolljustering av föregående möten.

Protokollen från årsmötet och styrelsemötet 1006-08-27 presenterades och godkändes.

4. Volleyboll

Volleyboll-verksamheten pågår normalt. Under hösten har det köpts in några nya bollar av junior- och seniortyp.

5. Trampolin

Höstens verksamhet har kommit igång igen i Kungshagens Montessoriskola, sedan lokalen blivit fri efter skolombyggnaden. Klubben har fått faktura på hyra av lokalen, som inte stämmer med den uppgörelse vi haft om lägre pris, mot att skolan fått disponera klubbens utrustning. Sören tar kontakt med skolledningen och kollar om han kan få en uppgörelse. Annars så får vi betala fakturan under protest. Klubbens målsättning är att försöka hyra en lokal från kommunen under nästa läsår, där vi kan utnyttja att vi har ungdomsverksamhet, och på så sätt få ned priset.

6. Torpet

Tipspromenaderna är populära och Bernts och Sörens arbete uppskattas av alla. Det vore dock mycket värt för dem om de kunde få avlastning någon gång då och då. Friluftsfrämjandet i Oxelösund har ett system med 12 olika lag om 2 personer som alternerar med att ta fram frågor och sköta försäljning och rättning en vecka var. Varje person behöver på så sätt bara arbeta var 3:e månad. Det finns också en samordnare som ser till att det hela fungerar.

7. Ekonomi

Klubbens intäkter täcker de löpande utgifterna med marginal, så klubbens behållning har ökat något under året.

8. Uppbörd medlemsavgifter

Bernt har distribuerat inbetalningskort till ledarna för trampolinverksamheten. Bosse skall skriva ut och distribuera inbetalningskort till volleybollspelarna. I båda fallen gäller det höstterminens träningsavgifter. Bernt skall ha förteckning över de personer som skall betala för volleyboll så att han kan kolla att betalningarna kommer in.

9. Övriga frågor

Sören har tagit kontakt med Friluftsfrämjandet i Oxelösund om samarbete för att hitta på frågor till tipspromenaden, eftersom de friluftsfrämjandet tidigare föreslagit det. Nu var de tveksamma om det skulle fungera med tanke på att det är så många inblandade i verksamheten. (se Torpet ovan.)

Mötet beslutade att Eero Kallunki, Barbro Jonsson och Bernt Karlsson skall uppvaktas inför julen med var sitt presentkort som tack för idogt slit vid torpet och med tipspromenaderna. Sören ombesörjer att detta blir gjort.

10 Nästa möte

Nästa möte skall hållas i slutet av januari.

11 Mötets avslutande

Ordföranden tackade deltagarna och förklarade mötet avslutat kl 15:05.






- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bo Röjder Sören Drottsgård

Sekreterare Ordförande