Styrelsemöte med Nyköpings Frisksportklubb 2008-06-16 kl 19:00.


Protokoll 4:2008


Närvarande: Sören Drottsgård

Bernt Karlsson

Bosse Röjder

1 Mötets öppnande

Mötet hölls som en del av Södermanlands Frisksportdistrikts möte denna dag. Som mötesordförande tjänstgjorde distriktets ordförande Martin Karlsson.

Bosse förde anteckningarna för Nyköpings Frisksportklubbs räkning, för den del som berörde klubben.

2 Dagordningens godkännande

Klubben hade framställt 3 yrkanden angående kostnader för trampoliner i samband med att de utnyttjats av distriktet. Dessa behandlades som en punkt i distriktets styrelsemöte.

3 Försvunnen insticksmatta

En röd/blå insticksmatta i kondition som ny (2x1,5x0,2m) har blivit utbytt mot en äldre blå vid något tillfälle.

Pontus Landström från distriktet har försökt ta reda på när och var den blivit utbytt, men har inte lyckats fastställa det.

Distrikstyrelsen beslöt att anskaffa en ny matta och överlämna till klubben i utbyte mot den slitna mattan.

4 Tappade nedslagsbäddar

Under färd från Norrköping i samband med uthyrning till externa organisation (Stadium) tappades två stora nedslagsbäddar från släpvagnen och skadades så att det blev nödvändigt med reparation av dessa.Klubben yrkade på ersättning för reparationen.

Distriktstyrelsen konstaterade att klubben fått hyresersättning som motsvarade reparationskostnaden och avslog därför klubbens yrkande.

Klubbens representanter på mötet accepterade detta.

5 Uthyrning av utrustning till cirkusskolan

Distriktet bedriver sedan några år en cirkusskola. Till den har man ett antal gånger utnyttjat Nyköpings Frisksportklubbs trampoliner med tillhörande nedslagsbäddar. Klubben yrkade på en hyresersättning på 4 gånger 2000 kr för detta.

Enligt uppgift från Pontus Landström så har distriktet fått löfte från Lotta Milosavljevik, som då var ansvarig för trampolinverksamheten, att få låna utrustningen gratis. Därför accepterar man inte att i efterhand betala något för dessa nyttjandetillfällen.

Klubbens representanter på mötet accepterade detta.

6 Mötets avslutande

Efter det att ovanstående frågor avverkats på distriktets möte så betraktades klubbens styrelsemöte som avslutat och Sören Drottsgård och Bosse Röjder drog sig tillbaka.

Underskrifter:


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bo Röjder Sören Drottsgård Bernt Karlsson

Sekreterare Ordförande Justeringsman