Styrelsemöte med Nyköpings Frisksportklubb 2008-08-12 kl 18:00, Torpet.


Protokoll 5:2008


Närvarande: Sören Drottsgård

Bernt Karlsson

Bosse Röjder

Kristian Söderström

Jonas Rosenlind

  1. Mötets öppnande

Ordförande Sören öppnade mötet 18:05.

  1. Val av mötessekreterare

Bosse utsågs till sekreterare.

  1. Protokolljustering

Bosse hade protokollen från de senaste två styrelsemötena. Det beslöts att justera dem efter mötet.

  1. Tider för volleyboll

Vi har löpande fått bekräftelser på våra bokningar av lokaler från kommunen men det har varit några fel/oklarheter. Tessin har saknas och det har varit fel på den nya bokningen av Släbroskolan, eftersom den bara bokats en enda dag och inte en stor del av läsåret som vi begärt.

Sören har varit till kommunens lokalbokning och diskuterat fram en rättning, men de dokument han fick med sig från mötet stämmer inte med vad de bestämde. Så läget är fortfarande oklart.

  1. Tider för trampolin

Under sommaren har trampolinsektionen tränat i Rosvallas multihall mån 19-21 och ons 19-21. Sören bokar de tiderna också under kommande vinter.

Kristian rapporterade att trampolinledarna vill starta en grupp med yngre deltagare än vad de tagit emot tidigare. Det kommer ju intresserade som varit med på Cirkusskolan bland annat. Det beslöts att Sören bokar ännu en tid i Rosvallahallen, kl 18-20 på veckodag som trampolinledarna beslutar om.

  1. Balans och resultatrapport

Bernt presenterade en redovisning av den ekonomiska situationen. Det beslöts att man skall försöka få en bättre placering (med högre ränta) av klubbens pengar. Sören och Bernt fortsätter att diskutera detta.

  1. Övriga frågor

    1. Trampolinernas kondition

De två trampolinerna börjar bli slitna, efter många års användning. Tidigare har hoppduken bytts en gång på den ena trampolinen men den är rätt sliten på den andra. Vidare är fjädrarna uttänjda på en av trampolinerna. Dessutom så börjar skyddsdukarna som ligger över fjädrarna och anordningarna som lyfter upp dessa dukar för att de inte skall fastna i fjädrarna bli dåliga.

Styrelsen beslöt att den sämsta trampolinen skall renoveras. Kristian försöker få fram uppgifter om kostnaden, och han försöker få pengar från ”projektpåsen” till det. Sören förhandlar med kommunen om bidrag.

    1. Samarbete inom klubben

Önskemål om ett bättre samarbete mellan sektionerna (speciellt trampolinsektionen) och styrelsen efterlystes. Styrelsen skall verka för att representanter för de olika sektionerna kallas till styrelsemötena.

  1. Datum för nästa möte

Nästa möte planeras till 2008-09-09 kl 18:00 i Torpet.

  1. Mötets avslutande

Ordföranden förklarade mötet avslutat kl 19:45.

  1. Underskrifter:


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bo Röjder Sören Drottsgård Bernt Karlsson

Sekreterare Ordförande Kassör