Rikslägret Sätila 2016

Datum/Tid
Datum - fre 2016-07-15 - lör 2016-07-16
Hela dagen

Location
Sätila Riksläger

Category(ies)


Riksläger i Sätila 9-16 juli – Svenska Frisksportförbundet

Riksläger i Sätila 9-16 juli

Välkommen till Sätila i sommar! Vecka 28 är det dags för Frisksportarnas riksläger – en vecka fylld av roliga aktiviteter för frisksportare i alla åldrar.

Rikslägrets egen hemsida är nu öppen: http://www.frisksport.se/satila2016

  Rikslägerplatsen ligger vid idrottsanläggningen Lygnevi precis bredvid sjön Lygnern.  Här finns en härlig sandstrand som inbjuder till bad. Det finns också en lång brygga där båten Isa ligger. I Sätila bor det ca 1000 personer och det är ungefär 4 mil till Göteborg. I byn finns det en vacker kyrka, restaurang och en affär, på gångavstånd från lägret. Affären är inte söndagsöppen och vi har önskat detta till Rikslägret, men är alltså inte klart ännu. Det är ca 2 mil till Kinna och Skene, som är större tätorter med affär. Nära Lygnevi ligger också Sätila skolan där vi kommer att ha mycket verksamhet.Rikslägret startar lördagen den 9 juli och då är du välkommen från klockan 8.00 när mottagningen öppnar.

Det kommer som vanligt att finnas tillgång till ett Café med fika, lunch och våfflor/hamburgare på kvällen. Det kommer att serveras frukost och middag i matsalen i skolbyggnaden. Du kan köpa matpaket eller betala per gång.

Programmet kommer innehålla bland annat idrott, gympa, barnaktiviteter, ungdomsaktiviteter, träningscampen och spännande föreläsningar precis som vanligt. I år kan du också prova på fäktning, Taekwondo, Kids-volleyboll, spela trummor och olika skojsporter. Vi kommer också att ha linedance och en cirkuskväll. Utflykter kommer att erbjudas flera dagar, en dag med båten Isa på Lygnern bland annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *