Nyköpings Frisksportklubb – Volleyboll

Kidsvolley

Ungdom 95/96

Ungdom 91/94

Tjejgruppen

Vuxna

Beach

Kalender

Kontakt

Länkar

Startsida volleyboll

Hem


Volleyboll

Nyköpings Frisksportklubb
volleybollsektionen
Ida
Tholse



Ida Tholse är son till Lena Tholse och legendariske Peter Tholse. Efter en start i Nicolaiskolans gymnastiksal med Nyköpings Frisksportklubbs motionärer, där hon första gångnerna bara var med och studerade mor, far och storebror Linus så blev det så småningom träning i Södertelge och sedemera volleybollgymnasium i Falköping från hösten 2007.

Bland meriterna hittills märks, förutom att hon noterade 11,3 på 60 m slätt och 262 cm i längd 2002, 14 matcher i ungdoms- och juniorlandslaget och ett SM för damer U19 med ”hemklubben” Södertelge våren 2009.



Vid volleybollens Grand Prix i Katrineholm som gick av stapeln under trettondagshelgen så deltog 3 st spelare som startat sin volleybollbana i Nyköpings Frisksportklubb. Det är syskonen Linus och Ida Tholse, samt Pontus Sandberg.


Pontus, Linus och Ida. Foto Hans Sandberg

Ida Tholse spelade tillfälligtvis med i ungdomens Grand Prix (klass U20F) för sin tidigare klubb Södertelge VBK som slutade 4:a efter att ha förlorat matchen om 3:e pris på tisdag mot Gislaved med 0-1 (20-25, 23-25). Ida går annars för närvarande på volleybollgymnasiet i Falköping.



TIPS: I Internet Explorer använd ”Uppdatera-knappen” eller tangenten F5 för att vara säker på att få senaste version av sidan.

Webmaster Bosse Röjder.. Sidan uppdaterades 2009-05-09 18:59