Julia Berg på talangläger

Unga volleybolltalanger samlade. Julia Berg är en av dem.

Över 200 unga volleybollspelare är nu på Riksträningscentrum i Falköping för att träna och utvecklas inom volleyboll. En start på sommarlovet med träning på hög nivå tillsammans med både proffs och elitseriespelare som slutit upp i Falköping. Alla spelare får även ha ett beachvolleypass i den nya hallen som komplement.

– Vi vill få spelarna att bli entusiasmerade av sporten och ha roligt och träffa nya kompisar samtidigt som de utvecklas, säger lägeransvarig Göran Persson.

Totalt är det spelare från 35 föreningar som är på plats mellan lördag till torsdag. Målsättningen är att spelarna ska känna att de går framåt och att de vill fortsätta.

Bland ledarna finns landslagsspelare som Dardan Lushtaku, Erik Sundberg, Sofie Sjöberg och Wilhelm Nilsson.

– Lägret är också viktigt för att spelarna ska få förebilder och få se hur vi har det på Riksträningscentrum. Det är också uppskattat att få se juniorlandslagen. Dessutom får vi som jobbar här möjlighet att skapa oss en bild av hur nivån är på de unga spelarna runtom i Sverige, avslutar Göran Persson.

Nyköpings Frisksportklubb har glädjen att meddela att den unga talangen Julia Berg är med och representerar vår klubb på detta läger !

Julia spelar i Frisksportarnas unga lovande flicklag, som senast var med i den stora Mikasa turneringen i Örebro. Hon spelar också i NFK damlag som tog sig till div 1 i våras. Hon och många av de unga tjejer som tränas av Cilla kommer bli en stor förstärkning för damlaget i höst.

Julia_berg_vt2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *