Swedish Beachtour !

Vi i Nyköpings Frisksportklubb är otroligt stolta och glada att Nyköpings kommun, FUF, alla sponsorer och viktigast av allt våra funktionärer tillsammans gör det möjligt att få Swedish Beach Tour och den svenska beachvolleyeliten till Nyköping.

Touren inleds 29-30 maj med en Mastersturnering i Habo och fortsätter därefter sin resa genom landet med tävlingar i princip varje helg. Efter ett kortare uppehåll 1-8 augusti då Beachvolley-SM avgörs på Tylösand är det dags att göra sig redo för SBT-sommarens stora crescendo; tourfinalen i Nyköping 14-15 augusti vid våra fina beachplaner vid Frisksportar Torpet.

Vi i NFK fokuserar som vanligt när vi arrangerar event att spelarna och alla funktionärer skall ha otroligt roligt tillsammans när man spelar eller tittar på världens roligaste sport nämligen beachvolleyboll!!!

Habo Master 29-30 maj

Selma Spa Master 4-6 juni

Lund Master 12-13 juni

Trollhättan Master 18-20 juni

Slow Down beachvolleyfestival 1-3 juli

Göteborg 5-star 10 -11 juli

Visby Master 17-18 juli

Kalmar Master 24-25 juli

Nyköping Tourfinal 14-15 augusti

Södertälje Master 21-22 augusti Umeå Master 4-6 september

Vill du vara delaktig som funktionär eller tom vara sponsor kontakta lena.tholse@frisksport.se

Ses i sanden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*