SWEDISH BEACH TOUR: THOLSE BLOCKADE HEM SEGERN, OCH THURINS TILLBAKA I TOPP

278285580_4999903510078185_3324222156454933914_n.jpg

Tina och Sanna Thurin vann på damsidan finalen över Sara Cavretti/Sofia Ögren med 21-14, 22-20. Thurins dominerade under lördagen, påskafton, med att vinna kvartsfinalen, semifinalen och finalen i raka set.

Herrfinalen präglades av ett dominerande blockspel från Linus Tholse när han vann tillsammans med den nye och tillfällige partnern Stefan Andreasson. De vann finalen över hemmaspelarna Martin Appelgren/Alexander Herrmann med 2-0 (21-19, 21-17).

– Jag gjorde många bra val i block idag. Jag har ju mött dem så många gånger. Nästa gång kan det vara annorlunda, men i dag var jag där, säger Tholse.

För första gången spelade Nyköpingssonen med Stefan Andreasson från GBC i en, vad det verkar, tillfällig kombination.

– Jag har aldrig spelat med honom förut, men vi hittade varandra fort. Jag hade egentligen tänkt åka till Grekland, men när Linus ringde och frågade om vi skulle spela kändes det väldigt kul, berättar Andreasson.

Tholses plan är annars att fortsätta spela med Jakob Wijk Tegenrot som fortfarande är upptagen med Floby VK och bronsmatch i SM-slutspelet i volleyboll, där för övrigt Floby under påskafton vann första matchen av två borta mot Vingåker med 3-0.

Resultaten från SBT 4* i Göteborg finns här.

Text från volleyboll.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*