Swedish Beachtour!

Landet bästa spelare tävlar på tävlingsnivåerna SBT 4* och SBT 5*. Här får eliten en språngbräda mot internationell satsning och chansen att göra upp om ära, titlar och prispengar. Varje sommar arrangeras tourstopp på elitnivå runt om i Sverige. På varje deltävling är det åtta, tolv eller sexton herr- och damlag som gör upp. Startfältet baseras på poäng. Dessutom ges vinnarna på SBT 3*, som är nivån under elittouren, möjlighet att spela. Wild Cards kan också delas ut till varje deltävling.

Evenemangen lockar i snitt ca 8 000 besökare/evenemang. Swedish Beach Tour är en mötesplats där livesporten, musiken, besökare, sponsorer, servering och sidoevents tillsammans skapar en attraktiv helhetsupplevelse. Damer och herrar tävlar tillsammans, vilket innebär att publiken får se dam- och herrmatcher om vartannat.

Nyköpings Frisksportklubb har fått glädjen att arrangera SBT 5* även detta år!

Som alltid gratis inträde.

Fotograf Peter Sonander

Speldatum: 11 augusti – 13 augusti 

Spelplats: Rosvalla Idrottsvägen 12 Nyköping

Tider :

Fredag 11 aug

11.00 Inledande matcher Herr & Dam, ev lokala lag kommer spela eftermiddag.

lördag 12 aug

09.00 Åttondelar och kvartsfinaler, Swedish Beach Tour

Söndag 13 aug

10.00 Damsemifinal 1

11.00 Damsemifinal 2

12.00 Herrsemifinal 1

13.00 Herrsemifinal 2

15.00 Damfinal 16.00 Herrfinal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *