Volley 2000

Volley 2000

Volley 2000 den svenska spelformen för barn och ungdomar mellan 10 och 14 år. Spelformen passar även bra för andra åldrar och är dessutom bra som nybörjar- och motionsspel.

Kännetecknande för Volley 2000 är långa bolldueller tack vare studsen, att lagen kommer till spikemomentet ofta och att alla deltar i spelet hela tiden tack vara volleybollens unika system med rotation inom laget.

Sverige finns ca 3 700 barn och ungdomar i ungefär 60 föreningar runt om i hela landet som är spelare. Från Glommersträsk i norr till Ystad i söder. Till och med det år du fyller 20 är du ungdomsspelare i volleyboll och beachvolley.

I Nyköpings Frisksportklubb har vi ett gäng flickor som tränar två gånger i veckan. Det är just nu nio stycken glada tjejer som verkligen ger allt på träningarna, speciellt under träningens matchspel.Årets stora mål är förstås att åka på Volley 2000 Mästerskapen i Falköping. men laget kommer även att deltaga i Stockholm Volley Cup.Träningstider för flicklaget är tisdagar kl 1730-1900 på Släbroskolan, och torsdagar kl 1800-1930 också på Släbroskolan.

Ansvarig tränare är den rutinerade Cilla Berg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *