Swedish Beach Tour Final !

Swedish Beach Tour är Svensk volleybolls elittour i beachvolley, där landets bästa spelare gör upp om titlar och ära.

Finalen sker i år i vår stad, den 8-10 augusti.

Arenan kommer vara belägen mitt på Stora torget, som ramar in och skapar en oslagbar atmosfär för både spelare och publik. Företagsturneringen inleder allt onsdagen den 7 augusti kl 1130.

Swedish Beach Tour är en mötesplats där livesporten, musiken, besökarna, sponsorerna, servering och sidoevents tillsammans skapar en attraktiv helhetsupplevelse. Och bäst av allt, det är alltid FRI ENTRÈ!

– Vi i Nyköpings Frisksportklubb är mycket stolta över att fått förtroendet att arrangera själva finalen detta år. Det betyder mycket för vår lilla klubb att få visa upp världens roligaste och mest jämställda sport. Det ger oss i klubben chans att umgås tillsammans som funktionärer, och samtidigt se beachvolleyboll i världsklass.

Detta stora event skulle ej kunna genomföras utan alla frivilliga krafter som lägger ned så mycket av sin semester på att vara delaktiga.

Även sker mycket bakom kulisserna, arenan kräver mycket arbete. Där FORIA sköter alla transporter av sand, läktare mm.

Deborah Rosman på VarDags Rum erbjuder även i år möjlighet att kunna sitta ned och äta god mat och se på beachvolleyboll samtidigt. Det bästa av två världar.

Våra otroligt populära speaker/ DJ Lucas och Jonas kommer även vara med i år igen!

Vi vill även passa på att tacka alla partners, spelare och särskilt alla funktionärer som gör det möjligt för Swedish Beach Tour att återigen besöka Nyköping !

ALLA frivilliga krafter emot tages med glädje- Vi börjar bygga arenan måndag 5 augusti kl 0800 vid stora Torget.


– Nyköping är på väg att utvecklas till en riktig beachvolleystad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*