Vi fortsätter träna!

Folkhälsomyndigheten har varit tydliga med att det är viktigt att upprätthålla friskvårdande aktiviteter så som träningar. Vi kommer därför att hålla träningar som vanligt, men vill att ni hjälper oss genom att:

  • Stanna hemma från träning vid minsta tecken på förkylning
  • Ha extra god handhygien genom att tvätta händerna noga.
  • Dela absolut inte vattenflaskor.
  • Eftersom informationen uppdateras från folkhälsomyndigheten hela tiden kan träningar komma att ställas in med kort varsel.
  • Vi förstår att det är individuellt för alla hur man ser på situationen och olika bedömningar görs i familjer utifrån att varje familjs nuvarande situation utifrån sjukdomar etc är unik. Det är därför självklart så att man själv fattar beslut kring om man vill träna eller inte.
  • Viktigt att alla tar ansvar och följer myndigheternas riktlinjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*