Dubbelt guld till NFK!

De fyra vinnarna i Ljungby: Hulda Rudberg, Camilla Nilsson, Jakob Tegenrot, Linus Tholse. Foto: Jakob Birgersson

I Kronoskogen, Ljungby, blev det seger i tre set i finalen mot Sara Cavretti/Helene Jernbeck.
Camilla Nilsson ståtar nu med tre Swedish Beach Tour-segrar efter två segrar med Tadva Yoken 2014 och 2016. Och så nu med Hulda Rudberg.

– Fantastiskt. Det har varit en speciell sommar. Jag har kommit tillbaka nu efter andra barnet och inte kunnat få så mycket träning. Mitt mål har varit att jag ska bli lite bättre för varje tävling, bli lite stabilare, och nu står vi här, säger Nilsson.

Tholse öppnade säsongen med att vinna de två första Swedish Beach Tour-tävlingarna med olika partners innan Jakob anslöt och då har de inte vunnit allt, men en hel del. Laget spelade nyligen SM-final mot David Åhman/Jonatan Hellvig som nu laddar för EM i München.

– En riktigt bra sommar, många bra turneringar och många vinster. Nu går vi in i försäsong igen, haha, skrattar Tholse.

Camilla och hennes fästman Linus gjorde det här tillsammans.: Under söndagseftermiddagen vann de sina tredje tourtitlar och hjälpte samtidigt fram sina partners, Hulda Rudberg respektive Jakob Tegenrot till sina första.

Tillsammans delar Camilla och Linus två barn: Noel 5 år och Tim 11 månader, vars farfar Peter Tholse, själv en volleyboll- och beachvolleylegendar, säger:

– När Linus vinner blir jag glad, men när Camilla vinner blir jag rörd. Det här var en bra avslutning på en bra säsong, säger han.

Text från volleyboll.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.